Image

.

Placeholder


CULINAIRE FOTOGRAFIE / 烹饪摄影


De doelstelling van culinair fotograferen is het realiseren van aantrekkelijke afbeeldingen van voedsel die gebruikt kunnen worden in advertenties, op verpakkingen van etenswaren, in menu's of in kookboeken. Culinaire Fotografie:vanaf: € 1499.00 *alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Fotografie voorrijkosten 10km buiten Den Haag € 0,30 per kilometer.(excl. btw)

美食摄影 · 图片传达故事 静物拍摄时,有效突出主体,
继而谱出味道. 给您精致的影像服务是我们负责的表现!
始终希望给客户感受的是一份真诚与用心!
smart-think将是您最有价值的商业摄影伙伴. 美食摄影:€ 1499,00 .
所有价格均不包括增值税(BTW)和差旅费.
摄影费用在海牙地区以外10公里. 每公里0.30欧元(excl. btw)

Placeholder


FOOD STYLING / 美食造型摄影


Om een "goede" foto te maken, moeten de fotograaf en de Food Stylist het proces van het maken en herhalen van de bewerking doorlopen. Dit retourproces is vol plezier. Het uiteindelijke doel is het gebruik van rekwisieten, sfeer, licht. De schittering van de hoofdrolspeler presenteren. En wanneer het voedsel op het moment begint, zullen ze zich nederig overgeven aan de natuurlijke schoonheid van voedsel.:vanaf: € 1899.00 *alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Fotografie voorrijkosten 10km buiten Den Haag € 0,20 per kilometer.(excl. btw)

为了拍出「好吃的」照片,摄影师与食物造型师(Food Stylist) 必须一起经历从无到有、反覆编辑的过程,这来回兜圈子的过程充满乐趣,终极目标是利用道具、氛围、光线来呈现主角光彩。而当食物盛入盘中那瞬间开始,他们都会谦卑地向食物自然的美感臣服。美食摄影:€ 1899,00 起. 所有价格均不包括增值税(BTW)和差旅费. 摄影费用在海牙地区以外10公里. 每公里0.20欧元(excl. btw)